Lena Lebedeva-Hooft (lenaswan) wrote,
Lena Lebedeva-Hooft
lenaswan

4274. Груши-с-рокфором / Pears with blue cheese.

Comes in Russian and in English.

RU: я не помню где увидела - но готовлю это и это очень нравится года 2-3 минимум. Ксюшечка, ты вот тоже просила рецепт - а нету его (читай подписи к фото).
ENG: Dear Becky, you just asked = once again - I can share how I do it but I have no exact recipe, I just cook with inspirations.

OK, это готовая груша уже на тарелке... Сыр расплавился и добавил вкуса, вся мыслимые травки тоже вплавились.
This is the pear after cooking and ready to eat.



С полчаса до этого - груши уже 30+ минут готовились - теперь тоже жаркие - на них сыр - листики мяты - и крем-соус-бальзамик.
Happens to be a reverse order of cooking pics. These pears were cooked for 30+ minutes in the oven - at 180 C. Taken out - to put blue cheese, mint leaves and some stripes of balsamico sauce (thick version of aceto balsamico).


Same as one above - just another photo.


До всяких духовок - как раз объясняла старшей подруге - что процесс готовки самый простейший, к готовым очищенным и слегка посоленным грушам - ну да!! слегка посоленным!! - чуток оливкового масла - и уже сильно через полчаса или позже - на подзапеченые - сыр. Ksu, never agan in RU-ENG: you have to practice your English :-)
Tags: Кулинарное * Cuisine
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

    When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
    You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
  • 0 comments